Loading...

Cazarea participanților – Alegerea locației

//Cazarea participanților – Alegerea locației

Cazarea participanților – Alegerea locației

Media Event Tour cunoaște importanța pe care o au oaspeții pentru un eveniment, de aceea vrem să le acordăm respectul și atenția cuvenită de la bun început. Călătoria oaspeților spre o anumită țintă, trebuie să fie interesantă, sigură și comodă.

Locația evenimentului este emblema de „Bun venit” pentru participanți. Un hotel înseamnă mai mult decât un acoperiș deasupra și o pernă sub cap. Locația este un element central al punerii în scenă și nu doar un spațiu în care se reunește un anumit grup de participanți la un eveniment. Ea are o semnificație comunicativă și centrală pentru evenimentul în sine. Arhitectura și poziția ei sunt la fel de importante ca și infrastructura și serviciile de pe parcursul evenimentului.

În funcție de mesajul pe care dorești să îl transmiți, agenția de organizări de evenimente Media Event Tour îți pune la dispoziție locații în diferite orașe, destinații turistice sau chiar in mijlocul naturii.

De asemenea îți propunem tipul de hotel cel mai adecvat cum ar fi hotel pentru conferințe; city – hotel; hotel în incita unui obiectiv turistic (de exemplu, castel); hotel pentru sportivi; hotel de lux; sau orice alt tip de hotel dorești.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ne spui ce îți dorești, iar noi, Media Event Tour vom face pașii necesari pentru ca acest lucru să devină realitate!

Nume*

Prenume*

Adresa de Email*

Telefon*

Companie*

Funcție*

Subiect*

Mesajul Dvs*

Detalii Eveniment

Data începere*

Data încheiere*

Tipul evenimentului*

Locul de desfășurare*

Detalii loc de desfășurare (mare, munte, deltă, stațiune, etc.)*

Numărul participanților*

[wpgdprc "Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si utilizarea datelor dvs. personale pe acest website."]

2018-01-11T10:30:08+00:00