Loading...
Testimoniale2019-03-07T09:41:28+00:00

Aprecierile clienților noștri vorbesc de la sine, iar faptul că ei revin la noi pentru noi evenimente spune mai mult decât oricate cuvinte. Vă mulțumim pentru încrederea voastră și sperăm să ne bucurăm împreună de crearea cât mai multor amintiri plăcute!

Sunt Nicoleta Opriș, vă scriu un răspuns promis,legat de serviciile oferite de dumneavoastră, pentru pachetul de relaxare de la Sângeorgiu de Mureș.
Ați avut dreptate,este un loc în care te poți odihni! E curat iar masajul, apă sărată și saunele sunt revigorante.
Mâncarea e gustoasă.
Vă mulțumim! Nicoleta

Ligia draga, ne-am intors cu bine din Egipt!!!

Totul a fost ok fara nici o problema: hotel fain, mancare ok, excursii ok, totul a fost nesperat de bine!!! Am fost in Cairo, au facut o autostrada pe 5 benzi si doua de refugiu f faina aproape tot drumul de la Hurgada la Cairo.

Va multumesc si va pup!

Mihaela

Diana, îți mulțumesc pentru cazarea de la Venus. Totul a fost foarte bine! Te pup și îți doresc o vară frumoasă.
Ioana Georgiu
Iti multumim, Diana, pentru dedicatie, profesionalism, ingeniozitate si alte multe calitati care au contribuit la realizarea unui eveniment perfect!!!!
Ioana Giurca (GEA REFRIGERATION)
Multumim pentru sejurul oferit. A fost foarte frumos, ne-am simtit foarte bine.
Ilie si Anca
Vreau sa va multumesc pentru efortul d-voastra de a finaliza comanda in timp. Carnetelele au ajuns in timp in Germania si am reusit sa le ofer cadou colegilor de aici. Va multumesc inca o data pentru sprijin si sper sa mai colaboram si pe viitor.
Cu drag,
Cristina Borota

Salut 🙂

Totul a fost super in Barcelona!!! Am fost foarte multumiți de hotel, de curse motogp si transportul a fost foarte ok! Mulțumim mult! Cu siguranța vom mai apela la tine 😘

Scuze ca iti răspund asa tarziu, noi inca suntem tot in vacanța 😬 O zi plăcuta iti doresc!