Loading...
Despre Noi2019-04-05T10:45:03+00:00

Media Event Tour are experiența necesara pentru a crea evenimentul visurilor tale. Scopul nostru este de a planifica cu încredere și a coordona cu eleganță fiecare etapă, astfel încât să te poți bucura de ziua memorabila a evenimentului.

Media Event Tour își propune a fi mult mai mult decât un simplu organizator al unui eveniment din perspectiva logisticii și a creativității. Dorim să fim cei care aduc ceva special și memorabil. Lucrând cu cei mai buni profesioniști, oferim cele mai complexe soluții clienților noștrii: conceptul evenimentului, logistica de punere în practică a ideilor, locația aleasă, oferta de catering, entertainment-ul propus în funcție de tematică, personalul specializat prezent pe parcursul evenimentului, traineri prezenți la diverse activități.

Experiență și pasiune!

Creativitate și inovație!

Acreditări

Agenția de organizare de evenimente Media Event Tour îmbină talentul și munca de calitate pentru a crea amintiri plăcute.

Nume*

Prenume*

Adresa de Email*

Telefon*

Companie*

Funcție*

Subiect*

Mesajul Dvs*

Detalii Eveniment

Data începere*

Data încheiere*

Tipul evenimentului*

Locul de desfășurare*

Detalii loc de desfășurare (mare, munte, deltă, stațiune, etc.)*

Numărul participanților*

[wpgdprc "Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si utilizarea datelor dvs. personale pe acest website."]