Loading...
Tipuri de Evenimente2018-01-11T10:30:07+00:00

La Media Event Tour ducem creativitatea la cote maxime pentru ca evenimentul tău să îți facă plăcere, iar peste ani să devină o amintire plăcută.

Când pasiunea este cea care îți motivează munca, rezultatele sunt uimitoare. Planifică și sărbătorește evenimentele speciale ale vieții tale cu agenția Media Event Tour!

iulie 2015

Programe Incentive

Aprecierea si recunostinta data celor mai eficienti angajati, celor mai importanti parteneri de afaceri si clienti este cheia mentinerii unei afaceri productive si de succes. In scopul recompensarii dar si ca si metoda de motivare pregatim cu multa creativitate si pasiune experiente ale caror povesti vor dura o viata intreaga! Programele noastre de motivare cuprind drumetii montane, speologie, escalade, escapade cu elicopterul, zbor cu balonul si multe alte activitati interesante incadrate in destinatii inedite care maximizeaza impactul experientelor in rezultatele firmei.

iunie 2015

Conferințe / simpozioane

Agenția de organizari de evenimente Media Event Tour înțelege perfect cerințele și standardele profesionale de organizare ale conferințelor și simpozioanelor. Apelați la noi cu încredere, ca de la profesioniști la profesioniști.

Seminarii

Seminariile cu anumite specialități reprezintă în ziua de azi pista de lansare spre cariere de succes in diverse domenii. Apelați cu încredere la echipa de profesioniști în organizarea de evenimente din cadrul agenției Media Event Tour și nu vă vom dezamăgi!

Congrese

Rigurozitate impusă în organizarea de congrese este cu greu realizată de amatori. Standardele care trebuie respectate face diferența între agențiile de succes și cele care se străduiesc să răzbată pe piața organizărilor de evenimente. Citiți lista nostră de realizări și trageți singuri concluziile.

Întâlniri de afaceri

Agenția Media Event Tour a reușit întotdeauna să îmbrace într-o atmosferă distinsă dar informală toate elementele fundamentale ale unei întâlniri de business. Contactează-ne acum și îți vom demonstra că profesionalismul nostru izvorăște din pasiune și experiență totodata.

Work-shopuri

Media Event Tour este echipa ideală care te susține în afaceri pentru a-ți atinge cu succes scopurile propuse pentru work-shopurile organizate. Asigură managementul evenimentului, garantează optimizarea costurilor și succesul evenimentului tău.